موتور کرکره ساید
موتور کرکره ساید
آگوست 15, 2018
درب شیشه ای اتوماتیک
درب شیشه ای اتوماتیک
آگوست 15, 2018
Show all

جک پارکینگی

جک پارکینگی

جک پارکینگی

جک پارکینگی

جک پارکینگی یا جک درب پارکینگ متداولترین نوع درب اتوماتیک می باشد که برای استفاده در پارکینگ ساختمانها و فضاهای باز ساخته شده اند و می توانند درب ورودی شما را تبدیل به یک درب برقی نموده و یا با استفاده از تجهیزات BMS به دربهای هوشمند تبدیل نماید که از طریق ریموت کنترل از راه دور قادر به باز و بسته نمودن آن هستید.
جک های پارکینگی انواع مختلفی دارند که از نظر روش تولید قدرت و مکانیزم باز شدن متفاوت می باشند.
سیستم های اتوماسیون جک برقی را می توان بر اساس سیستم عملکرد در دو دسته اصلی هیدرولیک و الکترومکانیک (گیربوکسی) جای داد.

1- جک درب اتوماتیک هیدرولیک

جک برقی هیدرولیک مصارف و کاربرد خاص خود را دارند. اساس کار این سیستم ها با نیروی تحت فشار روغن متراکم کار می کند. جک هیدرولیک برای مکان هایی با تردد بسیار بالا یا درب های بسیار سنگین مثل درب کارگاه ها و کارخانه ها کاربرد دارد. به دلیل نوع عملکرد سیستم هیدرولیک، این جک ها کاملاً بی صدا و بدون اصطحاک می باشند. می توان از هزینه بالای نگهداری و سرویس به عنوان نقطه ضعف درب های هیدرولیک نام برد.

2- جک درب اتوماتیک الکترومکانیک (گیربوکسی)

جک برقی اتوماتیک الکترومکانیک یا گیربوکسی بیشترین استفاده را در پارکینگ های منازل شخصی دارند. اساس کار جک دربازکن الکترومکانیکی بر اساس موتور و چرخ دنده های آنها می باشد که با جریان برق 220 ولت و در بعضی مدل ها 24 ولت کار می کنند. جک های الکترومکانیکی نیاز به سرویس و نگهداری کمی دارند، ولی آسیب پذیری زیادی در مقابل فشار و ضربه از خود نشان می دهند که همین مسئله از نقاط ضعف دربهای الکترومکانیکی محسوب می شود.

دسته بندی جک ها اتوماتیک بر اساس نوع

1- جک پارکینگی بازویی

این نوع جک بر روی درب های تک لنگه و دو لنگه نصب می شوند. نکته قابل توجه در خرید جک برقی بازویی تعداد کارکرد روزانه یا همان میزان تردد و وزن درب هاست. یک پکیج کامل جک پارکینگی بازویی شامل دو بازوی چپ و راست، برد مدار فرمان، چشمی فتوسل، براکت های نصب، آنتن گیرنده و ریموت می باشد.

2- جک ریلی درب اتوماتیک

جک ریلی پارکینگ نوع دیگری از جک های ریموت کنترلی پارکینگ می باشد که بر روی درب های کشویی و ریلی قابلیت نصب دارند. درب های کنترلی ریلی (موتور گیربوکس، مدار پرسسور) بصورت یکجا هستند که در انتهای درب کشویی نصب شده و به واسطه یک دنده شانه ای به درب متصل می گردند که به عنوان نمونه می توان از درب آسانسور و درب سوله ها نام برد.
روانسازی درب ریلی پیش از نصب درب اتوماتیک ریلی، بسیار پر اهمیت و ضروری است. از جمله نقاط ضعف این نوع درب ها می توان از خارج شدن زود هنگام از رگلاژ نام برد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *